Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O fotografie cu regina Elisabeta a II-a se va afla pe coperta ediţiei britanice a revistei Vogue, cu ocazia Jubileului de Platină

dailymail.co.uk
Regina Elisabeta a II-a

O fotografie cu regina Elisabeta a II-a în tinereţe se va afla pe coperta ediţiei britanice a revistei Vogue din aprilie, în semn de omagiu adus de revista de modă suveranei britanice cu ocazia Jubileului de Platină, relatează Reuters.

Fotografia alb-negru a fost realizată de fotograful Antony Armstrong-Jones în primii ani ai domniei reginei Elisabeta.

Armstrong-Jones, care a murit în 2017, a fost căsătorit cu regretata soră a reginei, prinţesa Margaret, între 1960 şi 1978, potrivit Agerpres.ro.

Este pentru prima dată când regina Elisabeta apare într-o fotografie pe coperta revistei, după ce a apărut anterior în ilustraţii care marcau căsătoria ei cu prinţul Phillip în 1947, precum şi cu ocazia Jubileului ei de Argint din 1977.

"British Vogue aduce un omagiu special Majestăţii Sale Regina privind în urmă la relaţia sa unică cu Suverana în timpul celor şaptezeci de ani pe tron", a afirmat revista într-un comunicat.

Numărul, care va fi pus în vânzare pe 29 martie, are două coperţi - cealaltă înfăţişând-o pe actriţa din "The Queen's Gambit", Anya Taylor-Joy, purtând o replică a diademei realizate cu prilejul încoronării regelui George al IV-lea în 1821.

Cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii, regina Elisabeta a II-a, care împlineşte 96 de ani în aprilie, şi-a celebrat Jubileul de Platină în februarie. Guvernul britanic intenţionează să organizeze patru zile de festivităţi, în perioada 2-5 iunie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.