Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O locuinţă din Vrancea a ars din cauza unui coş de fum neprotejat

realitatea.net
autospeciala pompieri

O locuinţă din Vrancea a ars din cauza unui coş de fum neprotejat

O locuinţă din comuna Soveja a ars din cauza unui coş de fum neprotejat, pompierii având nevoie de două ore pentru a stinge flăcările, a informat, miercuri, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

"Miercuri, 06 decembrie, în jurul orei 05,50, un apel la numărul unic de urgenţă 112, anunţa izbucnirea unui incendiu la o gospodărie din satul Rucăreni, comuna Soveja. La faţa locului s-au deplasat în cel mai scurt timp un echipaj de la Punctul de Lucru Soveja cu o autospecială de stingere şi două echipaje de la Staţia de Pompieri Panciu cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD. De asemenea, la locul intervenţiei au acţionat pompierii voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Soveja. La sosirea forţelor de intervenţie incendiul se manifesta generalizat la acoperişul locuinţei, cuprinzând o suprafaţă de circa 60 metri pătraţi", a precizat ISU Vrancea.

După aproximativ două ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat în limitele găsite, pompierii reuşind să protejeze locuinţele aflate în imediata vecinătate.

Potrivit reprezentanţilor autorităţilor locale, în gospodărie locuia o singură persoană, un tânăr de 26 de ani, care se gospodărea singur. Acesta s-a autoevacuat în momentul izbucnirii incendiului.

În urma evenimentului a ars acoperişul construit din lemn şi învelitoare din tablă pe o suprafaţă de aproximativ 60 metri pătraţi, mobilier, bunuri de uz casnic şi documente şi s-au deteriorat pereţii locuinţei.

Cauza probabilă a incendiului a fost un coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.