Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O mină marină a fost observată de o navă comercială şi identificată de poliţiştii de frontieră pe Marea Neagră, la 7 mile marine est de Sulina/ Mina s-a retras

Navy
mina marina

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit, în urma unei informaţii venite de la o navă comercială, în Marea Neagră, la 7 mile marine est de localitatea Sulina, o mină marină, care s-a retras în apele teritoriale ale Ucrainei. Poliţiştii asigură zona, potrivit news.ro.

Garda de Coastă a transmis, marţi, că poliţiştii de frontieră au fost sesizaţi de o navă comercială cu privire la faptul că la aproximativ 7 mile marine est de localitatea Sulina, pe Marea Neagră, se afla un obiect plutitor asemănător unei mine marine.
“Aceştia s-au deplasat la locul indicat cu o navă din dotarea Gărzii de Coastă şi au procedat la monitorizarea cu atenţie a obiectului, ocazie cu care, în urma observării în detaliu, s-a constatat faptul ca este o mină marină, aflată în derivă.
La un moment dat, mina a ieşit din câmpul vizual al poliţiştilor de frontieră, intrând în apele ucrainene. Conform procedurilor specifice, poliţiştii de frontieră au instituit o zonă de siguranţă, şi asigură securitatea perimetrală, fiind totodată anunţate autorităţile naţionale, dar şi cele ucrainene cu atribuţii în domeniu, fiind informaţi de către cei din urmă cu privire la faptul că vor interveni pentru distrugerea minei”, a transmis Garda de Coastă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.