Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă excludere din PSD: După un senator și un deputat, un alt nume e dat afară din partid

PSD

După ce PSD Buzău a decis excluderea din partid a senatorului Victor Mocanu şi a fiului său, deputatul Adrian Mocanu, preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că viceprimarul municipiului Giurgiu, Alexandru Vladu, a fost exclus din organizaţia municipală a PSD Giurgiu.

'Organizaţia municipală a PSD Giurgiu a venit astăzi (vineri-nr. ) la BPJ cu hotărârea de excludere a domnului Vladu (n.r. Alexandru Vladu, viceprimar al municipiului). După cum ştiţi, la noi, organizaţiile municipale, orăşeneşti, comunale au autonomie, ei au luat hotărârea - din ceea ce am citit în hotărâre în unanimitate. A fost exclus domnul Vladu din organizaţia municipală a PSD ca urmare a aderării dânsului la grupul ALDE. Acum, mi se pare un lucru normal, dacă mergi în campanie cu altă formaţiune politică decât cea din care faci parte, mi se pare normal să se întâmple şi lucrul acesta. Dacă domnul Vladu, din punctul meu de vedere, cu tot respectul, voia să candideze la funcţia de primar şi are dorinţa asta, în mod normal, trebuia să îşi dea dânsul demisia, cred că era mult mai corect aşa, decât să fie exclus. BPJ al PSD Giurgiu nu face decât să ia act şi să valideze hotărârea Biroului municipal, ceea ce s-a şi întâmplat astăzi', a declarat senatorul Niculae Bădălău.

Citește și: Polițistă filmată în timp ce făcea sex, la o petrecere, cu un coleg / FOTO 18+

El spune că viceprimarul Alexandru Vladu poate face contestaţie, privind excluderea din partid, la nivel local, dar şi la comisia de integritate de la nivel central.

Viceprimarul Alexandru Vladu a intrat în Consiliului Local Municipal Giurgiu pe listele PPDD după care, în baza ordonanţei care permitea migraţia politică, a ales să intre în PSD.

Citește și: Robert Turcescu a dezvăluit identitatea unei jurnaliste sub acoperire: Este vorba despre aceeași jurnalistă acuzată și de Victor Ponta

Copreşedintele ALDE Giurgiu, Constantin Basangiac, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că Alexandru Vladu se numără printre cele "trei personalităţi pentru care ALDE Giurgiu ia în calcul organizarea unui sondaj de opinie în vederea stabilirii candidaturilor pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu", dar acesta "încă nu are depusă o adeziune" la ALDE, scrie agerpres.ro

Citește și: Asta e cea mai tare mașină din lume! Nu, nu e Bugatti, nici nu poți să-i pronunți numele / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.