Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nulitate otrăvită face jocul Moscovei: Tăriceanu, „liberalul” din lesa lui Dragnea

În situația dezastruoasă în care se află acum România, pe mâna Satanei de Teleorman, tot ce-i mai lipsește este un președinte dirijat de la Moscova, care să distrugă parteneriatul cu SUA. Care să alunge trupele americane de pe teritoriul României și să ne lase la mâna rușilor.

Da, de domnul Călin Popescu Tăriceanu vorbesc. O nulitate, dar o nulitate mult mai toxică și mai periculoasă decât pare. Când te gândești la domnul Tăriceanu, primul lucru care îți vine în minte este: un zero care a făcut praf creșterea economică din 2005-2008 și a băgat România în faliment. Dar asta nu este tot.

Declarația doamnei europarlamentar Renate Weber, colegă de partid cu Tăriceanu și Meleșcanu, de o agresivitate fără precedent împotriva Statelor Unite, nu este un incident izolat. De ani întregi, domnul Tăriceanu duce o luptă, uneori deschisă, alteori subterană, împotriva parteneriatului strategic cu SUA și în apărarea Rusiei:

  • În 2006, PNL, condus de Călin Popescu Tăriceanu, pe atunci premier, a cerut retragerea trupelor românești din Irak. În 2007, a reluat propunerea.
  • În noiembrie 2015, în calitate de președinte al Senatului, i-a permis lui Serghei Narîșkin, președintele Dumei de Stat a Rusiei, să țină un discurs în plenul Legislativului. Narîșkin era pe lista demnitarilor ruși care aveau interdicție de intrare în spațiul UE.
  • 2 septembrie 2017, val de minciuni despre o presupusă interferență americană în afacerile firmelor românești: „Mă surprinde și mă dezamăgește profund atitudinea ambasadei americane (...) Ambasadele străine au văzut că nu există aliat mai bun în acest demers al lor de a-și promova firmele și interesele lor decât DNA-ul”. Domnul Tăriceanu, un mincinos, n-a probat cu nimic aceste acuzații grave.

În consecință, când doamna europarlamentar Renate Weber face apologia relației cu Rusia și susține că România și SUA au „provocat” această țară prin instalarea scutului anti-rachetă, ea vorbește de fapt în numele întregului ALDE și al lui Călin Popescu Tăriceanu.

ALDE face parte, în acest moment, din coloana a V-a a Rusiei în România. Acesta este unul din motivele pentru care susțin desființarea sa, concomitent cu cea a PSD. Eu am avertizat, din martie 2017, că Tăriceanu va încerca o apropiere de Moscova, via Viktor Orban, premierul filo-rus al Ungariei. La sfârșitul lunii februarie 2017, ministrul de Externe Teodor Meleșcanu a făcut o vizită la Budapesta, fiind însoțit, în secret, de Tăriceanu și de sforarul acestuia, Imre Nagy. Informațiile vehiculate în spațiul public la acel moment erau că se deschide o axă București-Budapesta-Moscova. Evenimentele ulterioare au confirmat aceste suspiciuni. Fără îndoială, atitudinea lui Tăriceanu este supervizată, aprobată și încurajată de Satana de Teleorman!

Moscova vrea să plaseze în România un președinte „de dreapta”, „liberal”, care, de fapt este un comunist aservit Rusiei, cu nimic mai prejos de liderii P.C.d.R. din anii 30, dirijați și finanțați de NKVD. Domnul Tăriceanu nu are nici o legătură cu liberalismul și dreapta. El este o coadă de topor, așa cum România a mai avut în istoria sa, un oportunist leneș și hrăpăreț, care ar vinde oricui țara pentru doi arginți. Dacă ar ajunge președintele țării, am deveni moșia lui Putin și a mafiei sale. Presimt însă că va ajunge acolo unde trebuie să fie și șeful său Dragnea: într-o încăpere răcoroasă de 2X3 metri pătrați!

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.