Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O pisică a fost salvată de Poliția Locală Sector 5, după ce a stat trei zile într-un copac/ FOTO

Un echipaj al serviciului Poliția Animalelor, din cadrul Direcției de Poliție Locală Sector 5, a acționat joi, 5 august, pe Strada Iacob Andrei, după ce o doamnă a sunat la Dispecerat, să sesizeze că într-un copac se afla de trei zile, sechestrată o pisică.

La fața locului, agenții au constatat că pisica se poziționa aproape de vârful unui pom înalt și, cu ajutorul societății Amenajare Edilitară și Salubrizare, au intervenit cu un utilaj dotat cu o scară, pentru a ajunge în condiții de siguranță la animal.

Pisica a fost adusă nevătămată la sol, iar locatarii din zonă au îngrijit-o cu toate cele necesare, deoarece aceasta se afla de trei zile fără mâncare sau apă.

Întrucât Direcția Dispecerat, Situații de Urgență și Protecția Animalelor Sector 5 deține competențe în domeniul coordonării activităților privind prevenirea faptelor de natură contravențională, care au ca obiect animalele aflate într-o situație de pericol, locuitorii sectorului sunt rugați să ia legătura cu agenții, ori de câte ori un animal se poate afla în primejdie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.