Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O scoțiancă a intrat în cartea recordurilor după ce și-aa tatuat 52 de portrete ale lui Eminem pe corp

O femeie din Scoţia, admiratoare a lui Eminem, are 16 portrete ale rapperului american tatuate pe corp şi, astfel, a stabilit un record mondial - este persoana cu cele mai multe tatuaje care înfăţişează un singur artist, scrie BBC, potrivit news.ro.

Guinness World Records a spus că Nikki Patterson, din Aberdeen, deţine acum recordul pentru cele mai multe tatuaje cu acelaşi muzician.

Manichiurista avea 19 ani când şi-a făcut primul tatuaj cu starul. Acum în vârstă de 35 de ani, ea are în total 52 de tatuaje, iar 28 - inclusiv portretele - îl au la bază pe idolul ei.

Ea şi-a făcut primul tatuaj - un soare „la întâmplare” cu o faţă zâmbitoare - la vârsta de 18 ani. Apoi a început să îşi acopere corpul şi cu figura lui Eminem şi cu desene inspirate de muzica lui.

Citește și: Şoc la PSD! După Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu, alt lider intră la izolare

„Am auzit «Stan» când aveam 14 ani şi nu mai ascultasem ceva asemănător până atunci. M-a dat gata”, a spus ea. Despre Eminem, ea a declarat: „El a fost singura constantă din viaţa mea şi l-am văzut cântând live”.

Nikki Patterson a contactat Guinness World Records în timpul perioadei de izolare. După o verificare riguroasă, recordul mondial a fost confirmat. Oficial, el a fost acordat pentru 15 portrete, iar ea a adăugat un tatuaj de atunci.

Tatuajele, realizate de trei artişti diferiţi din Aberdeen, Edinburgh şi Chester (de unde este originară), sunt plasate pe braţe, picioare, piept şi degetele de la mâini.

„Chiar şi eu le pierd şirul”, a mai afirmat femeia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.