Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O tânără de 26 de ani, vinovată de omorul de pe platourile Rust, după ce Alec Baldwin a tras cu arma în Halyna Hutchins

Vanity Fair
Halyna Hutchins Alec Baldwin

Hannah Gutierrez-Reed, armurierul producției 'Rust' în vârstă de 26 de ani, a fost găsită vinovată de moartea directoarei de imagine Halyna Hutchins.

Armurierul de pe platoul de filmare care a încărcat o armă pentru actorul Alec Baldwin înainte ca aceasta să tragă și să ucidă un director de imagine a fost găsit vinovat de omor prin imprudență. Hannah Gutierrez-Reed a fost găsită nevinovată de o a doua acuzație - falsificarea probelor în legătură cu împușcarea Halynei Hutchins în 2021 pe platoul de filmare al filmului Rust.

Tânăra de 26 de ani riscă până la 18 luni de închisoare. Ea va fi condamnată mai târziu.

Alec Baldwin, în vârstă de 65 de ani, se confruntă, de asemenea, cu un proces pentru omor prin imprudență în luna iulie.

Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a fost ucisă după ce o armă folosită de Alec Baldwin la o repetiție a tras un glonț real pe platoul de filmare al westernului din New Mexico. Baldwin nu ar fi putut prevedea că pe platoul de filmare se afla un glonț real, deoarece "siguranța, întreținerea și îngrijirea armei de foc și a muniției" erau responsabilitatea armurierului, a declarat Misty Marris pentru CNN.

O tânără de 26 de ani, vinovată de omorul de pe platourile Rust

 

Jurații au deliberat timp de trei ore înainte de a da verdictul de miercuri. În timp ce a fost condusă de doi ofițeri, ea i-a spus mamei sale plângând: "Va fi bine", potrivit Reuters.

Părinții Haliney Hutchins și sora ei au declarat că sunt "mulțumiți" de verdict.

Actorul Alec Baldwin, care riscă până la 18 luni de închisoare, neagă că a apăsat pe trăgaci şi a susţinut întotdeauna că a fost asigurat că arma sa este inofensivă.

Cazul datează din octombrie 2021. Filmările pentru "Rust" au luat o turnură tragică la o fermă din New Mexico (sud-vestul SUA), când Alec Baldwin a îndreptat o armă care ar fi trebuit să conţină doar gloanţe albe, dar un proiectil real a ucis-o pe directorul de imagine Halyna Hutchins şi l-a rănit pe regizorul Joel Souza.

Acest incident rar a şocat Hollywood-ul şi a determinat apeluri pentru interzicerea armelor de foc pe platourile de filmare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.