Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O vedetă a naționalei de handbal și-a anunțat RETRAGEREA

www.prosport.ro
Oana Manea

Handbalista Oana Manea, în vârstă de 31 de ani, pivotul echipei naţionale a României, şi-a anunţat retragerea din prima reprezentativă la sosirea de la Campionatul European din Suedia, acolo unde "tricolorele" au terminat pe locul cinci.

Chiar înaintea Campionatul European din Suedia, Aurelia Brădeanu s-a retras, la rândul său, din echipa naţională de handbal. Turneul final din Scandinavia a fost ultimul în tricoul primei reprezentative de handbal a României pentru pivotul de la CSM Bucureşti.

Citește și: Dezvăluiri INCREDIBILE ale unui martor în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova

"Cu ocazia asta vreau să spun că le urez baftă colegelor. Pentru mine a fost ultimul turneu la naţională. Vreau să-mi iau pauză, vreau să fiu mai mult cu familia, vreau mai multă linişte şi le urez baftă fetelor. Absolut nimic nu m-a deranjat la naţională. Chiar i-am spus lui Ambros că sunt foarte bucuroasă şi fericită că am lucrat cu el. E un selecţioner extraordinar, are o răbdare de fier pentru că lotul este foarte întinerit şi are răbdare cu fiecare jucătoare în parte. Doar din motive personale, de familie, mă retrag, atâta tot", a declarat Oana Manea la sosirea pe aeroport, conform Mediafax.

Handbalista în vârstă de 31 de ani va juca în continuare doar pentru echipa de club. "Normal că voi continua cu CSM Bucureşti. Îmi doresc să continuu cu CSM-ul atâta timp cât mă va ţine sănătatea", a mai spus Oana Manea, medaliată cu bronz alături de naţionala României la Europeanul din 2010 şi Mondialul din 2015.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.