Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oamenii lui Erdogan, în conflict cu agenția Reuters: Un aparat de minciuni și manipulări sistematice împotriva Turciei

rt.com
recep erdogan

Fahrettin Altun, șeful departamentului de comunicare al administrației prezidențiale turce, a declarat că Reuters este „un aparat de minciuni și manipulări” sistematice împotriva Turciei și a președintelui turc Tayyip Erdogan.

Autoritățile turce reacționează la un articol în care Reuters acuză departamentul de relații publice al administrației de „presiuni asupra presei și cenzură”.

„Suntem conștienți de intențiile agenției Reuters, de ceea ce servesc și de ceea ce fac în această direcție. Vă invităm să vă angajați în jurnalism doar și exclusiv de dragul adevărului. Faptul că agenția britanică de știri Reuters a ales ca obiect de cercetare departamentul nostru de comunicare, care a realizat studii naționale și internaționale de succes folosind modelul de comunicare turc, este doar un indicator al modului în care suntem pe drumul cel bun și un motiv de mândrie pentru noi”, a declarat într-un comunicat Altun, care conduce departamentul.

Afirmând că Reuters este o mașinărie de operațiuni de percepție și manipulare sistematică împotriva președintelui Recep Tayyip Erdogan și a Turciei, Altun a explicat că agenția a publicat în mod repetat știri false în trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.