Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoc la Holywood - Un star din Kill Bill a fost arestat

kill bill

Actorul american Michael Madsen se află în arest după ce a condus sub influența alcoolului și și-a lovit mașina, relatează tmz.com, potrivit mediafax.

Madsen s-a lovit cu automobilul de un stâlp în orașul Malibu, informează departamentul șerifului din districtul Los Angeles. Autoritățile ajunse la fața locului au suspectat că actorul se afla în stare de ebrietate, deoarece mirosea a alcool, așa că au folosit un etilotest.

Citește și: OFICIAL - LISTA PSD la europarlamentare

Rezultatele au arătat că Madsen avea un nivel de alcolemie de 0,10. Limita legală din statul american California este de 0,08, așa că actorul a fost arestat pentru conducere sub influența alcoolului. Valoarea catuțiunii sale a fost stabilită la 15,000 de dolari.

Michael Madsen a mai fost arestat pentru aceeași infracțiune în 2012, când a fost surprins de oamenii legii cu o alcolemie de două ori peste limita legală. După acel incident, el a fost internat la o clinică de dezintoxicare pentru 30 de zile.

Michael Madsen este un actor american cunoscut pentru apariții în filme regizate de Quentin Tarantino. Printre peliculele în care a jucat acestea se numără "The Hateful Eight/ Cei 8 odioși", "Reservoir Dogs/Profesioniștii crimei" și cele două părți ale peliculei "Kill Bill".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.