Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC pe piața media: emisiunea X Factor NU se va mai difuza

x factor romania
x factor

Șapte ani, opt sezoane și nouă jurați - acesta este, pe scurt, X Factor. Antena 1 nu a mai prelungit licența X Factor, astfel că show-ul muzical nu va mai fi pe post în acest an. Postul de televiziune nu a semnat un nou contract de licență pentru program, potrivit Paginademedia.ro. De-a lungul anilor, X Factor a fost la concurență cu o altă emisiune de talente, Vocea României, difuzată de postul de televiziune Pro TV, notează sursa citată. X Factor a avut nouă jurați De-a lungul celor șapte ani cât a fost difuzat show-ul X Factor, au existat nouă jurați. Juriul s-a schimbat de patru ori de la lansare până în ultimul sezon. Ultimii dintre aceștia au fost Horia Brenciu, Ștefan Bănică Junior, Carlas Dreams și Delia. Ceilalți jurați au fost: Paula Seling, Adrian Sînă, Mihai Morar, Dan Bittman și Cheloo. Delia a fost cel mai longeviv jurat, fiind prezentă în șapte sezoane din opt.

Citește și: Victor Ponta anunță BREAKING NEWS: 'Ponta îl laudă pe Dragnea: Da, chiar îl laud!'

Emisiunea difuzată de Antena 1 a avut, pe parcursul celor opt sezoane, două perechi de prezentatori. Răzvan Simion și Dani Oțil, cuplul de la matinalul Antenei 1, au fost cei care au prezentat show-ul X Factor timp de șapte sezoane. Ultimul sezon a fost prezentat de Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin.

În cei șapte ani de difuzare, X Factor a fost transmis în zile diferite: vineri, sâmbătă, duminică și chiar marți. Show-ul X Factor a debutat la Antena 1 în toamna anului 2011. Cine au fost câștigătorii X Factor Primul sezon X Factor a fost câștigat de Andrei Leonte, iar cel de-al doilea, de Tudor Turcu. Au urmat, pe lista câștigătorilor: Florin Ristei, Adina Răducan, Florin Răduță, Olga Verbițchi, Jeremy Ragsdale și Bella Santiago.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.