Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oficial pro-rus din Herson: 'Regiunea se află 100% sub protecția și paza trupelor Federației Ruse'

cgtn.com
Herson razboi ucraina

Șeful pro-rus al administrației militaro-civile a regiunii Herson, Kirill Stremousov, a declarat pentru agenția de presă TASS că armata rusă asigură protecție sută la sută pentru locuitorii regiunii Herson, inclusiv forțele de apărare aeriană care apără regiunea de bombardamentele din Ucraina.

„Regiunea Herson se află 100% sub protecția și paza trupelor Federației Ruse. Acum mulți și-au dat seama că, de fapt, armata rusă este cea care protejează locuitorii din Herson și regiunea Herson astăzi, doar cu sistemele de apărare aeriană. Mulți au început să înțeleagă că, de fapt, toate aceste mitinguri și toate aceste poze frumoase (generate de mass-media ucraineană) sunt doar o iluzie, încercări de a cultiva și de a menține frica, dar tot fascismul se construiește pe ea”, a spus Stremousov.

El a precizat că regiunea este în raza artileriei ucrainene, dar forțele ruse de apărare aeriană reușesc să intercepteze obuzele.

Pe de altă parte, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a afirmat, duminică seară, într-un discurs, că “operaţiunea specială” a armatei ruse este “în faliment” şi că Rusia va recunoaşte realitatea. “Indiferent cât de ‘creativi’ sunt ei în Herson şi Melitopol, indiferent cum îşi prezintă presupusa ‘putere’ în zonele ocupate din Priazovia şi Donbas, ei sunt acolo temporar.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.