Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oile salvate de pe nava răsturnată în Portul Midia, mutate într-o fermă de lângă București

nava midia oi

180 de oi salvate de pe nava care s-a răsturnat la sfârșitul lunii noiembrie în Portul Midia sunt mutate, vineri, la o fermă special amenajată lângă București, unde animalele vor beneficia de o „viață liniștită și departe de exploatarea umană”, potrivit Mediafax.ro.

Potrivit asociației Letea Wild Horses, care s-a implicat și în acțiunea de salvare a oilor de pe navă, animalele sunt mutate vineri într-o fermă situată la nord de București.

„Cei 180 de berbecuți supraviețuitori de pe Vasul Morții se îndreaptă acum către sanctuarul nostru de lângă București”, au anunțat, pe Facebook, reprezentanții asociației.

Citește și: Câștigarea primăriei Capitalei îl face pe Ludovic Orban să-și calce pe orgoliu! Ce lideri PNL sunt bagați în sondaje

Conform unui comunicat al ONG-ului, animalele au fost preluate din Nuntași, județul Constanța, și sunt transportate în apropiere de București.

„Condițiile de care se vor bucura oile în acest nou spațiu vor fi excelente, așa cum v-am promis. Vor fi permanent sub supravegherea noastră și se vor bucura de o viață liniștită și departe de exploatarea umană”, au transmis reprezentanții asociației.

Nava cu pavilion Palau s-a răsturnat, la sfârşitul lunii noiembrie, în Portul Midia. La bordul ei se aflau peste 14.000 de oi și un echipaj format din 22 de marinari. Au fost salvate aproximativ 250 de oi după cinci zile de intervenţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.