Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguța Vasilescu, după informațiile că ar fi negat existența COVID-19: 'Fake news PNL. Au venit sondajele și ați intrat în vrie?'

Facebook
lia olguta vasilescu

Mai multe articole din presa locală semnalează că aflată în turneu prin comunele doljene, alături de Claudiu Manda și Ion Prioteasa, Lia Olguța Vasilescu ar fi declarat la o întâlnire cu activul PSD dintr-o comună că, de fapt, coronavirusul nu există și că „este o manevră a lui Iohannis pentru a nu mai ține alegeri”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

„Presa ma atentioneaza ca penelistii transmit " pe surse" un fake news despre "parerea" mea asupra pandemiei. Nu va mai obositi! Parerea mea e publica, postarile mele de pe facebook sunt publice inca din vremea in care voi spuneati ca e "o simpla raceala". Parca aveati un "grup strategic" de combatere a fake news-urilor... Acum inteleg ca le promovati de fapt! Doar la asta se rezuma campania voastra? V-au venit sondajele si ati intrat in vrie?”, a scris Lia Olguța pe contul ei de Facebook.

Citește și: Lovitură de imagine pentru PSD: Adrian Năstase spune că liberalii au dreptate să nu crească pensiile cu 40% .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.