Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olguța Vasilescu îl acuză pe Iohannis de BLOCAJ: A ieșit azi, când avem Comisia Europeană la București. Știe toată lumea cum e cu scandalul în România

www.romaniatv.net
Lia Olguța Vasilescu

Lia Olguta Vasilescu il acuza pe Klaus Iohannis ca a ales cu intentie ziua in care sa anunte respingerea nominalizarii sale la Ministerul Transporturilor, mentionand ca este o strategie de campanie.

"Dumnealui a fost foarte clar in exprimare când a iesit sa spuna ca ne respinge pe mine si pe domnul Draghici. Vrea sa candideze si toate demersurile pe care le face, toate activitatile lui din aceasta perioada trebuie sa le vedem din aceasta perspectiva. E un blocaj institutional la aceasta ora, pe care il constata si Comisia Europeana. Comisia nu se intalneste cu doi ministri, asta e situatia in care ne-a adus domnul presedinte Klaus Iohannis. Nu-mi place postura de victima, nu vreau sa vorbesc de persoana mea. Putea să iasă ieri, alaltăieri, a ieșit azi, când avem Comisia Europeană la București. Stie toata lumea cum e cu scandalul in Românie. Nu am vorbit inca cu colegii mei de la partid, dar vor declansa probabil un nou conflict institutional, in sensul ca vor face o adresa la CCR", a declarat Lia Olguta Vasilescu la Antena 3.

Citeste si Planul protestatarilor pentru sosirea oficialilor europeni la București: Unde se vor aduna oamenii - surse

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.