Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul lui Bolojan, acuzat că 'agăța' minore, recuperat în Guvern: 'De ce își protejază PNL Bihor prădătorul de minore?'

bolojan pater

Un fost consilier al ministrului educației Monica Anisie, fost președinte al Organizației de tineret a PNL Bihor, a ajuns consilier în Departamentul pentru relațiile cu Republica Moldova. Mișcarea vine la nici un an de când liberalul Bogdan Pater a anunțat că demisionează din partid, pe fondul unui scandal legat mesaje cu tehntă sexuală și o întâlnire cu o fată de 14 ani.

Numirea lui Pater pe funcția din Guvern a fost anunțată de ebihoreanul.ro, sursă care amintește de scandalul din 2022, când „Justițiarul de Berceni” l-a prins în toiul nopții, în Capitală, la întâlnire cu o adolescentă de 14 ani, după un schimb de mesaje online cu clară tentă sexuală.

În noiembrie 2022, publicația libertatea.ro nota că zeci de tinere îl acuză pe Bogdan Pater, fostul lider al organizației de tineret PNL Bihor și fost consilier în Ministerul Educației, că a încercat să le racoleze când erau minore și le-a hărțuit sexual. Fetele care au discutat cu Libertatea arată mesajele pe care le-au primit de la Pater. Timp de opt ani fostul liberal a încercat să racoleze și alte minore.

În schimb, politicianul de 35 de ani a spus, pentru publicația locală Bihoreanul, că nu a avut niciodată intenții „imorale”.

AUR: „De ce își protejază PNL Bihor prădătorul de minore?”

Partidul AUR a reacționat la dezăluirea publicată de Bihoreanul, referitoare la numirea lui Bogdan Pater într-o funcție în guvern. „De ce își protejază PNL Bihor prădătorul de minore?”, transmite AUR, într-un comunicat.

„Bogdan Pater, care a fost dat în vileag de Justițiarul din Berceni că racolează minore între 13 și 15 ani pe internet și le face propuneri indecente, deși nu mai este președintele tinerilor liberali din Bihor își continua cariera politică înfloritoare.

Noi ne-am fi așteptat ca PNL să ia atitudine și să-l dea afară din partid pe prădător. Ei, însă, au tăcut chitic până s-a stins “focul” și apoi i-au dat o altă funcție, care probabil au considerat că i se potrivește de minune.

Acum că a dovedit că are experiență în comunicarea online și că la racolare se pricepe cel mai bine, l-au pus Președintele Tineretului Național Liberal Bihor ONLINE( pe departamentul de comunicare).

Ca să nu se simtă ofensat de schimbare, perversul a mai primit de la PNL și un post călduţ de consilier în Departamentul pentru relaţiile cu Republica Moldova al Guvernului.

Deci, după cum ne-au obișnuit: nu contează că e prădător, e prădătorul lor.

Cât îi mai lăsăm să ne conducă?”, se arată în comunicatul AUR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.