Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul lui Merkel, prima reacție după rezultatul alegerilor: 'Rezultatul final este incert, dar nu putem fi mulţumiţi de acest rezultat'

www.gettyimages.com
armin laschet

Armin Laschet, liderul Uniunii Creştin-Democrate (CDU) şi candidat pentru postul de cancelar al Germaniei, a admis, duminică seară, că scorul obţinut în scrutinul parlamentar nu este cel aşteptat, dar a explicat că va face tot posibilul pentru conducerea viitorului guvern.

"Ştiam că va fi o cursă strânsă. Rezultatul final este incert, dar nu putem fi mulţumiţi de acest rezultat", a declarat Armin Laschet, conform BBC.

Uniunea Creştin-Democrată (CDU) a obţinut, potrivit sondajelor, 24-25% din voturi în scrutinul parlamentar, fiind aproape la egalitate cu Partidul Social-Democrat (SPD) sau pe locul al doilea.

"Va fi o noapte lungă. Toate partidele trebuie să depăşească disensiunile şi să menţină Germania unită. Am primit un mandat clar din partea alegătorilor. Un vot pentru CDU este un vot împotriva unui guvern de stânga. Vom face tot posibilul pentru a forma un guvern condus de CDU", a subliniat Laschet.

Liderul Uniunii Creştin-Democrate i-a mulţumit cancelarului în funcţie, Angela Merkel, pentru activitatea desfăşurată în cei aproape 16 ani de când se află la conducerea Germaniei.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.