Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul lui Paul Stănescu dă atacul la Viorica Dăncilă și conducerea PSD: Strategia a fost greșită

flux24.ro
paul stanescu

Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat, duminică seara, că organizația pe care o conduce a susținut de la început că strategia partidului pentru prezidențiale este greșită, iar rezultatele „ne-au confirmat că tot ce am susţinut a fost adevărat”.

Citește și: BOMBĂ - Liviu Dragnea NU a fost lăsat să voteze, deși nu îi sunt interzise drepturile electorale/DOCUMENT

„Nu e cazul să vorbim acum, la cald, dar, după cum ştiţi, PSD Olt a fost una dintre organizaţiile care a susţinut încă de la început că strategia pentru prezidenţiale a Partidului Social Democrat a fost una greşită. Iată că rezultatele, ca şi la europarlamentare, ne-au confirmat că tot ce am susţinut a fost adevărat. Vom vedea, nu acum la cald, vom vedea de mâine încolo, după ce terminăm numărătoarea paralelă, pentru că pentru noi este foarte importantă în această noapte. Atât cât este rezultatul, să strângem procesele verbale, să vedem exact care este scorul partidului”, a declarat Marius Oprescu, preşedintele PSD Olt, duminică seară, după închiderea urnelor.

Întrebat dacă Viorica Dăncilă ar trebui să plece din fruntea partidului, Oprescu a declarat că social democraţii olteni se gândesc şi la acest lucru: „Abia de mâine, când vom strânge toate procesele verbale, vom face o analiză. Nu acum, la cald, ci la rece. Şi probabil că da, ne gândim şi la acest lucru”.

Liderul PSD Olt crede că partidul trebuie rapid reformat.

„Cred că PSD are, rapid, nevoie de o reformare şi acest lucru trebuie să înceapă imediat pentru că ne aşteaptă, anul viitor, două rânduri de alegeri foarte importante pentru noi: alegerile locale şi alegerile parlamentare” a spus Marius Oprescu, preşedinte PSD Olt.

Rezultatele provizorii, după numărarea a 9.081.127 voturi (99,94%) din țară, arată că actualul președinte Klaus Iohannis a obținut 63,16% din voturi, iar Viorica Dăncilă- 36,82%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.