Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OMV Petrom lansează o platformă pentru a încheia contracte la gaze în 20 de minute

business-review.eu
OMV Petrom

OMV Petrom lansează platforma utilio.ro, prin care clienţii persoane juridice pot încheia contracte de furnizare gaze naturale de la OMV Petrom în 20 de minute, se arată într-un comunicat al companiei, remis, miercuri, AGERPRES.

Platforma este destinată afacerilor mici şi mijlocii şi digitalizează întregul proces de contractare şi de gestionare a serviciilor de furnizare gaze naturale.

Pentru un nou client, timpul estimat pentru încheierea şi validarea unui contract de furnizare gaze naturale pe platforma utilio.ro este de 20 de minute.

"Suntem o companie integrată de energie şi un furnizor de încredere de gaze naturale, acoperind aproximativ 40% din necesarul de consum al pieţei din România. Utilio.ro face parte din strategia noastră de a ne orienta cu oferte de furnizare gaze naturale spre afacerile mici şi mijlocii şi, prin această platformă, oferim un serviciu inteligent şi transparent prin care simplificăm interacţiunea cu clienţii noştri", a declarat Franck Neel, membru al directoratului OMV Petrom responsabil pentru activitatea Downstream Gas.

Platforma este accesibilă de pe orice dispozitiv (desktop, tabletă, telefon). Serviciile de furnizare gaze naturale de la OMV Petrom pot fi personalizate, iar clienţii persoane juridice beneficiază de un control eficient al consumului, de un grad ridicat de predictibilitate a costurilor şi de termene extinse de plată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.