Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oprescu sare la Iohannis și vorbește de Butoane fără fire

oprescu iohannis

Atac intempestiv și aparent fără motiv din partea primarului general la președintele României. Sorin Oprescu a pornit de la unele critici la adresa DNA și a ajuns la ”Butoanele fără fire” ale lui Klaus Iohannis.

În primul rând primarul Capitalei s-a arătat nemulțumit de descinderile DNA la asfaltatori afirmând chiar că nu s-a sfiit să îi critice în față pe anchetori la o recentă "intalnire a procurorilor" la care a fost invitat sa participe.

Citește și: Sorin Oprescu confirmă STIRIPESURSE.RO. Anunțul care NU surprinde

"I-am rugat frumos: 'Lasați-i să termine lucrarile, nu mai am cu cine lucra'. O sa vedeti acum inflație de firme de apartament", a mai spus Oprescu la ZFlive.

A evitat însă să facă vreun comentariu direct cu posibile anchete ale DNA care l-ar viza: "Nu ma simt confortabil pentru ca mi se blocheaza activitatea intr-o primarie; le e frica sa semneze!".

"Sa vine, domne!", a punctat el, intrebat ce ar face daca s-ar trezi cu procurorii la primarie.

De altfel, Sorin Oprescu nu a ezitat să îi ia apărarea fostului director din primarie Mădălin Dumitru, trimis in judecată pentru fapte de corupție.

"M-am uitat pe rechizitoriu: 85% sunt fapte domestice, i-a facut gard la gradiniță lui amanta, i-a deschis o ușa și a inchiriat o mașină. Se poate orice, nimeni nu e in siguranta. Ala care sta cu fundul pe scaun (...) se trezește mâine, poimâine că i s-a parut unui procuror că a fluierat în biserică", a comentat el.

Și de aici la președintele Iohannis nu a mai fost decât un pas:

Pe Klaus Iohannis l-a caracterizat ca pe un "om linistit, care își expune părerile".

Dar și despre ”butoanele colorate fără fire”:

"La butoane... Mie mi-e să nu-i aducă ăia din jurul lui doar o cutie de butoane, fără fire (...) Am văzut! Îți aduce o cutie cu butoane frumoase, roșii, verzi. Apeși pe ele, dar tu nu știi că dedesubt ți-au tăiat legătura (...)

La tataia, la domnu' Iliescu, mă scuzați, eu așa îi spun cu respect și simpatie (...) cred că le era frică să taie. Cred că tataia ridica alea să vadă dacă reacționează cineva sau nu", a mai comentat Oprescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.