Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opresor american, cădea-ți-ar procurorii în ocean!

Un atlantist care iubește justiția și țara

Despre Traian Băsescu este vorba. El e atlantistul care iubește justiția și țara. Acestea sînt cele trei coordonate ale președinției sale: atlantismul și filoamericanismul – iubirea pentru justiție și luptă anticorupție – patriotismul și iubirea față de țară.

Le-a rezolvat ieri pe toate trei dintr-o declarație. Justiția română face abuzuri împotriva Elenei Udrea așa cum Statele Unite, prin CIA, fac abuzuri împotriva islamiștilor. În timpul ăsta Iohannis e cel mai activ la postat în Românica.

De prea multe ori parchetele apelează la ideea ”te bag la beci pînă spui ce a spus delatorul” (…) și vă dau cazul Elenei Udrea, da? (…) Guantanamizarea țării, da. Păi la Guantanamo îi țineau pînă ce spuneau ce voiau să audă ofițerii CIA. (…) Dumnezeu să mă ierte, dacă cineva îl întrece pe Iohannis (n.r. -la postat) în Românica

Surse: Hotnews, Adevărul

Poate că pe Traian Băsescu l-a luat gura pe dinainte și a spus ceea ce crede cu adevărat despre americani sau, poate, mai grav, îi acuză pe americani că sînt la originea tacticilor folosite de DNA (este de notorietate relația extrem de apropiată dintre CIA, FBI și DNA, SIE și SRI). Poate că Traian Băsescu îi acuză pe americani că i-au învățat prost pe ai noștri, că sînt la originea guantanamizării României.

Cert e că Radu Mazăre a sesizat momentul și a recționat prompt:

Am văzut declarațiile lui Băsescu pe care nu pot să spun că nu le-am savurat. Vorbea cum vorbesc eu de 10 ani. Îl felicit! Spune că ne bagă pe la beciuri și asteaptă să spunem ce vor procurorii. L-am văzut pe onor Băse că a trecut pe partea astălaltă, că începe să îi spună sistemului pe nume.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.