Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orban, despre moțiune: Rareori au șanse de a fi adoptate/ Cine nu votează e mai prost decât Dăncilă, mai ticălos decât Dragnea și mai nesimțit decât Tăriceanu

Inquam Photos / Octav Ganea
ludovic orban

Ludovic Orban susține, referitor la șansele ca moțiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila sa treaca de Parlament, ca aceste initiative au rareori sanse de a fi adoptate.

"Oamenii trebuie sa stie ca motiunile initiate de opozitie au rareori sanse de a fi adoptate. Pe de alta parte, e obligatia PNL si a reprezentantilor celorlalte partide din Opozitie sa apeleze la unicul demers constitutional democrati pe care il are pentru a pune punct acestei guvernari. Facem ce trebuie, avem motive sufciente, populatia sprijina demersul nostru, aproape 85 la suta din cetateni cred ca Romania se duce intr-o directie gresita. Am negociat de 2 luni cu zeci si sute de parlamentari din majoritatea guvernamentala. La ora actuala conducerea PSD si ALDE nu mai are incredere in parlamentarii pe care ii conduce si nu-i lasa sa voteze. Parerea mea e ca cine nu voteaza e fie mai prost decat Dancila, mai ticalos decat Dragnea si mai nesimtit decat Tariceanu", a declarat Ludovic Orban la Digi24.

Citeste si Condamnările de la ÎCCJ, aruncate în aer de decizia CCR: Cinci condamnați celebri, ELIBERAȚI în ultimele 24 de ore

Referitor la decizia UDMR de a nu vota si criticile aduse Opozitiei, Orban a spus: "Motiunea de cenzura e despre acest guvern, prin vot un partid, un parlamentar, spune daca e de acord sa nu mai existe acest guvern sau sa continue. Cine nu voteaza considera ca acest guvern e bun si trebuie sa isi continue activitatea, cine nu voteaza insemana ca nu vrea ca acest guvern sa cada".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.