Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orban: Ungaria este singura ţară care ţine cont de opinia publică asupra migraţiei

Ungaria este singura ţară care ia în considerare opinia publică asupra migraţiei şi acesta este un motiv de mândrie, a declarat vineri prim-ministrul Viktor Orban, citat de agenţia MTI, potrivit agerpres.

Populaţia Ungariei a avut ocazia să îşi exprime opinia şi guvernul trebuie acum să demonstreze că ia dorinţa oamenilor în serios. Faptul că opinia publică este luată în considerare înseamnă că "în Ungaria, standardele democratice sunt ridicate", a adăugat Orban.

Toate televiziunile din Thailanda au un program unic şi emit ALB-NEGRU

Prim-ministrul ungar a mai declarat că guvernul vrea să ajungă la acorduri cu actorii economici în interesul competitivităţii. Ungaria este o economie privată şi guvernul nu poate decât să îmbunătăţească competitivitatea în acord cu actorii economici, a spus Orban.

Citeşte şi: ATAC cu rachete în Antalya - FOTO/VIDEO

Acest acord ar trebui să includă ca elemente-cheie direcţia formării profesionale, politica privind piaţa muncii, sistemul de taxe şi educaţia, potrivit lui Orban.

Citeşte şi: The New York Times respinge acuzaţiile de defăimare ale lui Donald Trump

Referindu-se la aniversarea revoluţiei antisovietice din Ungaria în 1956, el a spus că libertatea poate fi ameninţată în multe feluri. De exemplu, "străini care apar pe teritoriul unei ţări fără nicio formă de control, ale căror idei despre viaţă sunt foarte diferite de ale noastre" şi ne transformă "societatea împotriva voinţei noastre". Este dificil să se vorbească despre 1956 şi libertate fără contextul evenimentelor curente, a adăugat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.