Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oreste îl PULVERIZEAZĂ pe Dan Barna: ați vorbit de parcă purtați treningul lui Codrin Ștefănescu

oreste

Jurnalistul Oreste Teodorescu taxează declarația liderului USR, Dan Barna, cel care a spus că în cazul în care era el președinte, o tragedie precum cea de la Caracal nu s-ar fi întâmplat. Oreste consideră că Dan Barna a vorbit la fel de politicianist precum liderii PSD.

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE Amănuntul care schimbă complet mersul anchetei monstrului din Caracal: Ce au găsit experții în laptop și pe stick-urile criminalului

”Dan Barna, in care mi-am pus toate speranțele ca va reuși sa armonizeze USR cu PNL pentru a construi o majoritate parlamentara solida, începând imediat după scrutinurile ce urmează, pentru ca doar așa, putem vindeca sistemul de ciurucurile toxice ale Ciumei Roșii, a făcut o declarație politicianista, golită de sens și de-a dreptul ridicola, grefată pe cumplitul caz de la Caracal... Domnule Barna, pentru un om care pretinde că ar îmbrăca costumul altui gen de președinte, aceasta afirmație va arată ca purtând treningul lui Codrin Stefanescu si pantofii de lac alb ai lui Serban Nicolae...E ca si cum Hilary CLINTON ar fi spus ca dacă era ea la Casa Albă, nici un dement nu si-ar mai fi descărcat arma automata in supermarketuri... va rog din suflet, reveniti pe linia clară care separa politrucul populist si găunos de adevăratul politician, integru si eficient!”, scrie Oreste.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.