Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ozzy Osbourne a revenit pe scenă, pentru prima dată de la operaţia sa

independent.co.uk
osbourne

Ozzy Osbourne a revenit, luni, pe scenă, pentru prima dată de la intervenţia chirurgicală din iunie, în seara de închidere a Jocurilor Commonwealth de la Birmingham, potrivit news.ro.

Artistul în vârstă de 73 de ani a profitat de acest eveniment pentru a-l invita pe Tony Iommi, chitarist la Black Babbath, să cânte unul dintre cele mai mari succes ale formaţiei, „Paranoid”.

La mijlocul lunii iunie, soţia muzicianului, Sharon Osbourne, a dezvăluit la emisiunea britanică „The Talk” că soţul ei urmează să fie supus unei „operaţii foarte importante”, care va fi „decisivă pentru tot restul vieţii”.

Ulterior, acesta din urmă i-a liniştit pe fanii artistului pe Twitter, asigurându-i că Ozzy Osbourne se simte bine şi îşi revine încet după operaţie.

Dacă nu s-a precizat niciodată motivul acestei operaţii, liderul şi solistul grupului Black Sabbath se plânge de câţiva ani de o serie de probleme de sănătate.

Cu puţin timp înainte de operaţie, Ozzy Osbourne a declarat pentru revista Classic Rock că încă suferea din cauza unui accident în 2003 şi aşteaptă o intervenţie chirurgicală. Suferind de boala Parkinson, rockerul a avut şi o cădere gravă la domiciliu în 2019, ducând la dislocarea tijelor de metal, plasate în coloana vertebrală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.