Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

P.S.RO dă lovitura PSD în Buzău. Un parlamentar pleacă la partidul lui Geoană

psro

Deputatul Adrian Mocanu, unul dintre cei mai influenți parlamentari PSD din Buzău, a plecat la Partidul Social Românesc, după ce a refuzat să intre în lupta electorală pentru locale alături de social-democrați. “Nu vreau să fiu asociat cu gruparea infracțională din PSD”, spune acesta într-un comunicat.

Vezi și: DNA are undă verde la măcel printre politicieni/ surse

“Am decis, în urma consultărilor cu domnul președinte Mircea Geoana, înscrierea în Partidul Social Romanesc (PSRO). După demisia din PSD, cauzată de nevoia de a nu mai fi asociat cu gruparea infracțională Boșcodeală/Ciolacu, am căutat să mă alătur unui proiect politic nou și credibil, iar acest proiect este PSRO. Un partid tânăr, la început de drum, condus de oameni politici cu prestanță și integritate. Consider că PSRO Buzău va face o figură frumoasă la alegerile locale, într-un județ distrus de clica penală Boșcodeală-Bigiu-Neagu-Ciolacu”, a spus noul președinte executiv al P.S.RO.

Adrian Mocanu le transmite colegilor din fostul partid să îi urmeze exemplul și să aibă curajul să facă o altfel de politică.

“Fac un apel către toți social-democrații adevărați, scârbiți de lipsa de interes și de  faptele de pomină ale "liderilor" vechi și noi ai PSD Buzau, să se alăture echipei noastre. Împreună avem șansa de a reda buzoienilor o administrație curată și performantă”, a spun deputatul Adrian Mocanu.

Noul președinte executiv laudă Proiectul 51% al Partidului Social Românesc și spune că este plăcut surprins de numărul mare de oameni noi care sunt atrași în toată țara cu ajutorul acestuia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.