Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pablo Carreno Busta şi Alexander Zverev, în semifinale la Miami Open

antena3.ro
tenis

Spaniolul Pablo Carreno Busta, locul 19 ATP şi cap de serie numărul 16, l-a învins, joi, cu scorul de 6-4, 5-7, 7-6 (6), pe sud-africanul Kevin Anderson (Africa de Sud), locul 8 ATP şi cap de serie numărul 6, calificându-se în semifinalele turneului de 1.000 de puncte de la Miami.

Carreno Busta s-a impus după un meci care a durat două ore şi 42 de minute. Spaniolul este a doua oară într-o semifinală de Masters Series, duupă Indian Wells- 2017, şi va încerca să acceadă pentru prima dată în ultimul act.

Adversarul său din semifinale va fi germanul Alexander Zverev, locul 5 ATP şi cap de serie numărul 4, care l-a întrecut, în sferturi, cu 6-4, 6-4, în 85 de minute, pe croatul Borna Corici, locul 36 ATP şi cap de serie numărul 29.

Zverev este pentru a treia oară în penultimul act la o competiţie Masters 1.000, el câştigând trofeele la Roma şi Montreal, ambele anul trecut.

În cealaltă semifinală se vor întâlni argentinianul Juan Martin Del Potro, locul 6 ATP, şi americanul John Isner, locul 17 ATP şi cap de serie numărul 14, anunță News.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.