Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paolo Sorrentino filmează la Roma un lungmetraj despre Silvio Berlusconi

berlusconi

Regizorul italian Paolo Sorrentino, câştigătorul unui Oscar în 2014 pentru 'La grande bellezza', a început filmările la Roma a unui lungmetraj despre fostul premier italian Silvio Berlusconi, într-o locaţie privilegiată precum Forurile Imperiale şi Colosseum, relatează EFE. Sorrentino a început săptămâna aceasta să filmeze câteva scene din 'Loro' ('Ei', în italiană), care îl va avea ca protagonist pe Toni Servillo, în rolul lui Berlusconi.

Relaţia dintre Sorrentino şi Servillo este de lungă durată, având în vedere că acest actor a mai jucat în filmele sale 'La grande bellezza' sau 'Il Divo', despre fostul premier Giulio Andreotti. Sorrentino s-a prezentat miercuri dis de dimineaţă cu echipa pentru a filma pe străzile din Forumurile Imperiale şi Colosseum. Pe platoul de filmare şi-a făcut apariţia şi un alt actor principal, Riccardo Scamarcio, cunoscut din filmele 'Io che amo solo te' sau 'La cena di Natale', conform Agerpres.

Este vorba de al doilea film al lui Sorrentino inspirat din lumea politică, după 'Il Divo', un portret acid realizat în 2008 despre Giulio Andreotti, care a fost de şapte ori premier al Italiei. Medusa, casa de producţie controlată de Berlusconi, a cofinanţat ultimele producţii cinematografice ale lui Sorrentino, precum 'La grande bellezza' şi 'Youth'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.