Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parchetul General este obligat de lege sa inceapa urmarirea penala pentru cele sustinute de Ghita

captura TV
Sebastian Ghita

Parchetul General este obligat de lege sa inceapa urmarirea penala pentru cele sustinute de Ghita

 

content-image

 

Traian Basescu si-a recunoscut afirmatiile din inregistrarea scoasa de Sebastian Ghita!

content-image
Parchetului General, este obligat de lege sa inceapa urmarirea penala pentru cele sustinute de Ghita, probele pe care Ghita le-a pus la dispozitie fiind suficiente pentru inceperea anchetei, indiciile fiind suficente.

content-image

Cat il priveste pe Ghita, este clar ca sustinerile lui valoreaza autodenunt. Ce inseamna asta? Ca el se recunoaste participant si vinovat de infractiuni. Potrivit legii, insa, in situatia autodenunturilor, daca organele de ancheta n-au fost sesizate anterior denuntului, faptuitorul se bucura de o protectie juridica. Evident ca Ghita a facut parte din sistem, dar asta nu inseamna automat ca sustinerile lui sunt neadevarate si nu trebuie luate in seama.

content-image
Aceasta abordare este eronata din punct de vedere juridic. Este dincolo de dubiu ca Ghita, incoltit, nu a mai avut ce pierde si incearca sa se apere astfel. Sau, poate, la incercarea celorlalti de a-l elimina din joc prin inchisoare, el riposteaza cu devoalarea mecanismului de suprimare? Nu-l cunosc pe Ghita daca ma intrebati
Lucrurile trebuie sa se deruleze acum exclusiv in mod juridic, fara partizanate si pasiuni. Este un test esential pentru statul roman. Oricum, s-a ajuns prea departe. Daca s-au intamplat toate acestea, inseamna ca statul este captiv tiranismului. Intr-un stat normal Presedintele statului n-ar fi indraznit sa spuna ce a spus Traian Basescu, iar daca ar fi spus, institutiile ar fi reactionat de indata... La noi, institutiile sunt complice. Ele sunt in afara cadrului constitutional. Divizia SRI de aparare a Constitutiei trebuie sa-si faca datoria!

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.