Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parcul RATBV se îmbogățește cu 25 de troleibuze și 10 autobuze hibrid

autobuz hibrid

Primăria Braşov a semnat un contract de finanțare de peste 19 milioane de euro pentru cumpărarea a 25 de troleibuze și a 10 autobuze hibrid din fonduri europene, potrivit brasovstiri.ro.

Reprezentantul Primăriei spune că noile mijloace auto vor fi introduse pe liniile stabilite pentru transportul public.

Citește și: Privatizarea' sistemului de sănătate, subiect de dispută în studioul Digi24! Victor Ponta l-a ciuruit pe un secretar de stat: 'E o nebunie'

„Este un contract pe Axa 4.1, care este implementat la nivelul municipiului Brașov, o parte dintr-un proiect mai amplu de accesibilitate, mobilitate și probleme de mediu pentru reducerea poluării. Sunt fonduri europene accesate pentru 25 de troleibuze și 10 autobuze hibrid care sunt în planul de achiziții. Am semnat contractul de finanțare cu ADR Centru în valoare de peste 19 milioane de euro și lansăm procedura de licitație pentru achiziție acestor mijloace de transport care vor fi introduse pe liniile stabilite pentru transportul public. Este o componentă pentru fluidizarea traficului, reducerea poluării, sunt mijloace ce transport în comun nepoluante”, a spus reprezentantul Primăriei.

Proiecul de mobilitate de la nivelul municipiului Brașov mai include benzi dedicate pentru transportul în comun, dar și piste de bicicliști, aflate în procedură de semnare a contractelor pe fonduri europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.