Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parlamentul a aprobat numirea lui Mircea Man în funcţia de vicepreşedinte al ANRE. Marian Neacşu şi Valeriu Steriu - membri

Mircea Man

Parlamentul a aprobat, miercuri, numirea lui Mircea Man în funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei.

De asemenea, parlamentarii au aprobat şi numirea lui Marian Neacşu şi Valeriu Steriu ca membri în Comitetul de reglementare al ANRE, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Veste mare! Anumiți români vor avea parte de beneficii uriașe

Mircea Man a obţinut 315 voturi ''pentru'' şi 49 ''împotrivă'', Marian Neacşu - 321 voturi ''pentru'' şi 43 ''contra'', iar Valeriu Steriu - 316 ''pentru'' şi 48 ''împotrivă''.

Votul a fost secret pe buletine.

Mircea Man a fost propus pentru acest post de PNL, iar Valeriu Steriu de PSD. Marian Neacşu este fostul secretar general al PSD.

Cei trei au fost selectaţi pentru aceste funcţii de comisiile parlamentare pentru industrii, economică şi pentru energie.

Citește și: Cozmin Gușă prezintă ‘cifrele groazei’! ‘Nu sunt cele despre infectații cu coronavirus’

Pentru cele trei funcţii în ANRE şi-au mai depus candidatura Emil Calotă, Iriza Scarlat, Ramiro Angelescu, Teodor Atanasiu, Mihai Păun, Andrei Busurcă, Dumitru Chisăliţă, Cristian Podaşcă, dar aceştia nu au întrunit avizul comisiilor de specialitate.

Deputatul USR Cristina Prună a criticat modul în care s-a realizat selecţia candidaţilor pentru aceste funcţii. "Pregătirea persoanelor nu are legătură cu piaţa de energie. E o mare ruşine ce se votează în Parlament. Avem nevoie de profesionişti în domeniu. USR nu susţine acest lucru", a spus deputatul USR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.