Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parteneriat între Amazon.com, Apple şi Google pentru a crea o compatibilitate mai bună a produselor smart destinate locuinţelor

emirates247.com
giganti internet - facebook, apple, google, amazon

Amazon.com, Apple şi Google, divizie a grupului Alphabet, au format un parteneriat pentru a crea o compatibilitate mai bună a produselor smart destinate locuinţelor, au anunţat miercuri companiile, transmite Reuters, potrivit news.ro.

Zigbee Alliance, ai cărei membri includ între alţii IKEA şi NXP Semiconductors, vor contribui la rândul lor la acest proiect numit “Connected Home over IP”.

Citește și: Cătălin Predoiu SPULBERĂ orice speranță a magistraților privind pensiile speciale: Sunt SOLIDAR cu premierul

Obiectivul grupului este să fie mai uşor pentru producătorii de dispozitive să construiască produse care să fie compatibile cu locuinţele inteligente şi cu serviciile de voce precum Alexa, Siri şi Google Assistant.

Amazon a lansat în acest an o iniţiativă similară, care permite utilizatorilor să acceseze Alexa, Cortana, al Microsoft, şi alte servicii de asistenţă vocală de pe un singur dispozitiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.