Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Partidul AUR compară Guvernul Florin Cîțu cu circul Globus, după ce restricțiile vor fi impuse după ora 22:00: 'Acest spectacol cu bufoni ar fi hilar!'

circari

Reprezentanții partidului AUR au transmis un mesaj ironic la aflarea noilor restricții. Ei compară Guvernul Florin Cîțu cu grupul de circari de la Circul Globus.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

„Noutăți de la Circul Globus, cunoscut și sub denumirea de Guvern al României: În urma unor analize științifice foarte serioase, s-a constatat că virusul se manifestă cu cea mai mare violență între orele 22:00 - 23:00. Așadar, de acum încolo, stingerea se va da la ora 10 seara.

Florin Cîțu afirmă cu tărie: "Va fi adoptată măsura ca circulația după ora 22.00 să fie restricționată. Restricția aceasta va face diferența, veți vedea". Acum putem dormi liniștiți, Guvernul a identificat și problema și soluția.

Acest spectacol cu bufoni ar fi hilar, dacă nu am plăti biletul de intrare cu prețul libertății noastre”, au declarat reprezentanții partidului AUR pe pagina lor de Facebook.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL

"Ne uităm la ce fac celelalte țări, ele reduc timpul de circulație. România e una din cele mai permisive. În alte țări nu se iese după 18 seara. Este o măsură cu succes. Vom vedea cum va evalua. Succesul depinde de cum merge campania de vaccinare. Din momentul în care s-au relaxat condițiile în iarnă că depinde de noi să le respectăm, dar nu toți au înțeles. E o restricție minoră din punctul meu de vedere", a declarat Florin Cîțu.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.