Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru amenzi şi 12 tone de deşeuri confiscate, în urma campaniei 'Curăţăm România' de la Bălteni

Patru amenzi în valoare totală de 60.000 de lei şi 12 tone de deşeuri confiscate reprezintă bilanţul acţiunii de joi de la Bălteni, judeţul Dâmboviţa, în cadrul campaniei "Curăţăm România", potrivit Agerpres.

La acţiune au participat 120 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, 22 de comisari de la Garda de Mediu şi 90 de jandarmi.

"În urma activităţilor desfăşurate, a fost dispusă măsura confiscării a 12 tone de deşeuri feroase, au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 60.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002", precizează IPJ Dâmboviţa.

De asemenea, activitatea a vizat identificarea persoanelor care sunt racordate ilegal la reţeaua de energie electrică, la controale participând reprezentanţii unei societăţi de distribuţie a energiei electrice.

Au fost debranşate 19 instalaţii de la reţeaua electrică şi au fost întocmite două dosare penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de executarea sau folosire de instalaţii clandestine, în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare a energiei electrice.

"Reamintim că obiectivul activităţii a constat în prevenirea poluării mediului înconjurător şi sancţionarea persoanelor identificate că nu respectă normele legale în vigoare, prin dezmembrarea şi incendierea elementelor de caroserie ale autovehiculelor. Controale au fost efectuate la 12 agenţi economici, care au ca obiect de activitate colectarea deşeurilor feroase/neferoase, din comuna Conţeşti, sat Bălteni, judeţul Dâmboviţa", mai informează IPJ Dâmboviţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.