Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru bărbaţi, reţinuţi într-un dosar de ultraj. Ei sunt acuzaţi că nu au oprit la semnalul poliţiştilor şi au lovit o autospecială

catuse politie

Poliţiştii dâmboviţeni au reţinut miercuri patru bărbaţi suspectaţi într-un dosar care vizează infracţiuni de ultraj, distrugere şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Ei sunt acuzaţi că nu au oprit la semnalul poliţiştilor şi au lovit o autospecială a poliţiei, oamenii legii fiind nevoiţi să recurgă la focuri de armă pentru a-i opri, potrivit news.ro.

„La data de 7 decembrie a.c., în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa, faţă de 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 56 de ani, din Pucioasa, a fost dispusă măsura reţinerii, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă. Astăzi, 8 decembrie, bănuiţii vor fi prezentaţi Judecătoriei Pucioasa pentru dispunerea unor măsuri preventive”, transmite, joi, Poliţia judeţeană Dâmboviţa.
Cei patru bărbaţi sunt cercetaţi în cadrul unui dosar penal care vizează infracţiuni de ultraj, distrugere şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Faptele s-au petrecut în seara zilei de 6 decembrie în jurul orei 23.00, în localitatea Gemenea, acolo unde autoturismul în care cei patru bărbaţi se aflau şi despre care poliţiştii aveau indicii că este folosit la comiterea unor infracţiuni nu a oprit la semnalul poliţiştilor.
Şoferul, care nu are permis de conducere, şi-a continuat deplasarea către oraşul Pucioasa, iar în timpul urmăririi a avariat o autospecială.
Maşina a fost urmărită până la intersecţia dintre strada Luceafărului cu strada Duzilor din Pucioasa, unde şoferul a intrat cu autoturismul în curtea unui imobil, iar acolo poliţiştii care îi urmăriseră pe fugari au folosit arma, trăgând două focuri în aer.
În urma incidentelor, nimeni nu a fost rănit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.