Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru bărbaţi reţinuţi pentru trafic de persoane, în Ialomița: Foloseau metoda 'loverboy' pentru a racola fete

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Patru persoane au fost reţinute pentru trafic de persoane şi minori, ei racolând prin metoda "loverboy" mai multe fete pe care le-au pus să se prostitueze pe raza municipiilor Constanţa şi Ploieşti, se arată într-un comunicat al DIICOT - Biroul Teritorial Ialomiţa, remis joi.

"La data de 10.02.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Ialomiţa au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 4 inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane în formă continuată şi trafic de minori în formă continuată. În cauză s-a reţinut faptul că, în perioada octombrie 2020 - februarie 2021, folosind metoda 'loverboy', inculpaţii au recrutat şi transportat în scopul exploatării sexuale mai multe persoane vătămate minore şi majore ce au fost determinate să practice prostituţia pe raza municipiilor Constanţa şi Ploieşti", precizează DIICOT.

Citește și: Ion Cristoiu: ‘Neînțelegerile dintre PNL și USR PLUS sunt evidente până și unui somnolent. Klaus Iohannis și Florin Cîțu susțin pe toate drumurile că în Coaliția de guvernare nu se manifestă disensiuni’ .

Au fost efectuate şi două percheziţii domiciliare.

"Au fost ridicate 6 telefoane mobile, un pistol cu aer comprimat, o ţigară confecţionată artizanal, despre care există suspiciunea că ar conţine substanţe psihotrope, precum şi sume de bani", mai informează DIICOT.

În cursul zilei de joi, Tribunalul Ialomiţa a dispus arestarea preventivă a unui număr de trei inculpaţi, iar faţă de un altul a fost dispusă măsura arestului la domiciliu.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. Activităţile au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Ialomiţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.