Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru cetăţeni etiopieni, care încercau să treacă ilegal în Ungaria, au fost opriţi de poliţiştii de frontieră bihoreni

trm.md
frontiera, ucraina

Patru cetăţeni etiopieni care încercau să treacă ilegal în Ungaria au fost opriţi de poliţiştii de frontieră bihoreni, din sectorul Girişu de Criş, a informat joi, într-un comunicat de presă, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Oradea.

Potrivit sursei citate, cei patru - trei bărbaţi şi o femeie - care intenţionau să treacă ilegal frontiera în Ungaria, pentru a ajunge în vestul Europei, au fost descoperiţi miercuri, în jurul orei 10,45, în localitatea Tărian, la aproximativ doi kilometri de linia de frontieră, conform Agerpres.ro.

Citește și: Iohannis a primit premiul ‘Coudenhove-Kalergi’; Tusk: ‘I-am propus să fie președintele Consiliului European, a refuzat’

Imediat, persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului pentru cercetări deoarece nu îşi justificau prezenţa în zonă.

În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că persoanele în cauză sunt cetăţeni din Etiopia, cu vârste cuprinse între 20 şi 28 de ani, care au intrat legal în ţară în baza documentelor personale.

Citește și: Adrian Năstase NIMICEȘTE PSD: listă EXPLOZIVĂ cu toare MOMENTELE în care pesediștii i-au întors spatele

La cercetări, cetăţenii etiopieni au declarat că au recurs la această metodă deoarece doreau să ajungă în state din vestul Europei.

"Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei celor patru persoane, efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat", se mai arată în comunicatul ITPF Oradea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.