Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru persoane au fost reţinute pentru fals şi uz de fals, după ce au marcat şi tăiat ilegal arbori

bihorstiri.ro
defrisare

Patru persoane au fost reţinute de poliţişti şi sunt cercetate pentru fals şi uz de fals, fiind bănuite de folosirea dispozitivelor speciale de marcat, fără drept sau cu nerespectarea reglementărilor specifice, complicitate la tăiere fără drept de arbori din fondul forestier naţional, informează, miercuri, IPJ Teleorman.

În cadrul dosarului au fost efectuate 14 percheziţii, potrivit Agerpres.

"La data de 25 octombrie 2021, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului pentru Acţiuni Speciale din Teleorman şi poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Alexandria au efectuat 14 percheziţii domiciliare, în cadrul unui dosar aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roşiori de Vede, în judeţele Teleorman, Dâmboviţa şi Argeş. Şapte mandate de aducere au fost puse în executare", precizează IPJ Teleorman.

În urma percheziţiilor domiciliare, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, înscrisuri, telefoane mobile şi suporturi de stocare a datelor informatice.

Patru persoane sunt bănuite de comiterea, în formă continuată, a infracţiunilor de folosire a dispozitivelor speciale de marcat, fără drept sau cu nerespectarea reglementărilor specifice, complicitate la tăiere fără drept de arbori din fondul forestier naţional, indiferent de forma de proprietate, fals intelectual şi uz de fals.

În urma activităţilor desfăşurate, a fost dispusă reţinerea, pentru 24 de ore, faţă de patru persoane, cu vârste cuprinse între 39 şi 59 de ani, cu domiciliile în judeţele Teleorman, Dâmboviţa şi Argeş.

Persoanele bănuite urmează a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Roşiori de Vede, cu propunere de dispunere a unor măsuri preventive.

În cauză, s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. La acţiune, au participat poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din Dâmboviţa şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Argeş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.