Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Stănescu a lipsit de la întâlnirea cu Dragnea și Dăncilă / SURSE

Inquam Photos / Octav Ganea
paul stanescu

Senatorul PSD Paul Stănescu, fost vicepremier în Guvernul Viorica Dăncilă, nu a participat, duminică, la întâlnirea senatorilor social-democrați cu prim-ministrul și cu liderul PSD Liviu Dragnea, au spus surse din grupul senatorial PSD pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Absența lui Stănescu vine în contextul în care grupurile parlamentare ale PSD au fost convocate, pentru duminică, la o întâlnire pe tema bugetului pe 2019, întâlnire la care parlamentarii să discute cu premierul, liderul PSD și ministrul Finanțelor despre proiectul de buget pe 2019.

După ședință, senatorul PSD Mihai Fifor a spus că grupul nu are probleme.

"Noi nu avem o problemă în grupul senatorial PSD. Nu ne aşteptăm la astfel de lucruri, avem un grup sudat, un grup omogen", a mai spus social-democratul, întrebat despre posibilitatea plecării altor parlamentari din PSD, după demisiile mai multor deputați pesediști, printre care fostul premier Mihai Tudose.

Stănescu a participat, în schimb, zilele trecute, la o întâlnire cu primarul Capitalei, Gabriela Firea, fostul secretar general PSD, Marian Neacșu și liderul TSD, deputatul Gabriel Petrea, toți patru fiind semnatari ai scrisorii anti-Dragnea din toamna anului trecut. Petrea a publicat o fotografie de la întâlnire, cu mesajul „In #echipa. Despre trecut, prezent si viitor!”.

De asemenea, Paul Stănescu a participat și la o discuție „amicală” cu liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, și cu liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu. Buzatu a relatat presei că speră ca Stănescu să nu plece din PSD.

Citește și: Fratele lui Paul Stănescu scapă de 'execuție' în PSD - surse

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.