Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pavel Filip: Cine totuși își asumă pierderea, Igor Dodon sau Maia Sandu?

facebook.com
Pavel Filip

Liderul PDM, Pavel Filip, a venit cu o reacție după ce Acordul între Guvernul României și Guvernul Republicii Moldova privind ajutorul financiar nerambursabil în valoare de 100 de milioane de euro și-a încetat valabilitatea duminică, 28 martie 2021.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Pavel Filip se întreabă cine își asumă pierderea: "Igor Dodon sau Maia Sandu?", transmite Știri.md.

"Republica Moldova pierde astăzi 60 mln euro grant din partea României. În perioadă de criză catastrofală, să ratezi pur și simplu bani oferiți gratis: mai mare prostie nu s-a mai văzut. Cui decontăm acești bani: Maiei Sandu sau lui Igor Dodon? Cine totuși își asumă pierderea: cei care au un Guvern și îl controlează sau cei care conduc Președinția și refuză să instaleze un alt guvern? Cine se face responsabil de acest eșec? Îl adăugăm la cei 42 de morți azi? La cei 400 oameni care au murit săptămâna asta? La cei 5.000 morți până acum?

Acordul cu România e doar prima rândunică. Urmează, la fel, să pierdem cele 500 mln dolari de la FMI, cele 100 mln euro de la UE? Și, cel mai grav, urmează să mai pierdem oameni din cauza lipsei de responsabilitate.

Înțelegem că mai bine nu va fi și că oamenii nu trebuie să aibă mari așteptări. E clar: suntem pe cont propriu. Urmează să conectăm instinctul de supraviețuire. Să avem grijă. Virusul nu alege. Mor și cei care vor anticipate, și cei care vor guvern.

Dragi prieteni, vă implor: aveți grijă de voi și de cei dragi", a comentat Pavel Filip.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.