Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PayPal anunță oficial că toți clienții eligibili din Regatul Unit pot cumpăra, deține și vinde criptomonede folosind conturile lor PayPal

luba.ro
paypal criptomonede bitcoin

PayPal a anunțat oficial vineri că toți clienții eligibili din Regatul Unit pot cumpăra, deține și vinde criptomonede folosind conturile lor PayPal.

Clienții pot tranzacționa patru criptomonede majore: Bitcoin ( BTC ), Ether ( ETH ), Litecoin ( LTC ) și bitcoin Cash ( BCH ). După cum s-a anunțat anterior, tranzacționarea criptografică va fi disponibilă numai clienților PayPal cu identități verificate .

PayPal a anunțat planurile de a se muta pe piața criptomonedelor britanice la sfârșitul lunii august, continuând imediat cu o lansare parțială a serviciilor de tranzacționare criptografică. Miscarea marchează prima extindere a serviciilor de criptomonedă PayPal dincolo de Statele Unite, conform cointelegraph.com

Vorbind către Cointelegraph, un purtător de cuvânt al PayPal a spus: „PayPal a lansat treptat noul său serviciu de criptare către clienții săi din Marea Britanie. Acest proces este complet, „adăugând:

„Suntem dornici să învățăm și să observăm modul în care clienții noștri folosesc oferta noastră de cumpărare, deținere și vânzare înainte de a începe să lansăm mai multe funcții și funcționalități.”

Intrarea PayPal pe piața criptografică locală are loc întrucât unele bănci britanice reduc canalele de plată către schimburi. În august, gigantul bancar HSBC a declarat că suspendă plățile cu cardul de credit către Binance , invocând „îngrijorările cu privire la posibilele riscuri” pentru clienții săi. Alte bănci precum Barclays și NatWest au blocat anterior tranzacțiile către Binance .

Lansarea criptografică britanică a PayPal este o „gură de aer proaspăt”, potrivit lui Gregory Klumov, CEO al firmei de tokenizare Stasis. „Întrucât țara se află în primele 10 economii ale lumii, o astfel de etapă va conduce în mod clar la adoptarea continuă a activelor digitale în Europa și nu numai”, a spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.