Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pe Tour Eiffel va fi proiectat începând de vineri mesajul 'Merci Johnny'

reuters
Turnul Eiffel

Mesajul 'Merci Johnny' va fi proiectat pe Tour Eiffel de vineri până duminică în semn de omagiu adus regretatului cântăreţ francez Johnny Hallyday care a murit marţi 5 decembrie, a informat edila Parisului, Anne Hidalgo, relatează AGERPRES, citând EFE. 

Citeşte şi: Ministrul Justiţiei, replică FULGER la protestul din penitenciar. Soluţia găsită la nemulţumirile gardienilor

Mesajul va fi proiectat şi pe faţada complexului AccorHotels Arena, sala de spectacole unde Johnny Hallyday a cântat o mare parte din formidabila sa carieră, a precizat Anne Hidalgo pe contul său de Twitter. 

Vedeta de rock franceză va primi şi un amplu omagiu popular la Paris sâmbătă dimineaţă, la care vor participa şi preşedintele francez, Emmanuel Macron, şi soţia sa Brigitte Macron. Cortegiul funerar, potrivit familiei artistului şi autorităţilor, va străbate bulevardul Champs Elysee, de la Arcul de Triumf până în Place de la Concorde, a subliniat preşedinţia într-un comunicat.

Citeşte şi: Imaginea care a devenit VIRALĂ după protestele de la Palatul Parlamentului - FOTO

O ceremonie religioasă va fi oficiată la Biserica Madeleine, la care vor participa muzicienii care au cântat cu Hallyday şi unde preşedintele Macron va ţine un discurs. Funeraliile regretatului cântăreţ vor avea loc luni la cimitirul Lorient din insula Saint-Barthélemy, unde Johnny Hallyday avea o proprietate. 

Potrivit unui comunicat emis de impresarul său, Sébastien Farran, cortegiul funerar va fi însoţit de între 500 şi 700 de motociclişti care îşi vor demonstra astfel afecţiunea pe care au avut-o faţă de Hallyday şi pasiunea lui pentru motociclete. 

Delegatul poliţiei Parisului, Michel Delpuech, a precizat că 1.500 de agenţi de securitate şi jandarmi vor veghea ca evenimentul să se desfăşoare în deplină siguranţă. 

Johnny Hallyday, unul dintre artiştii cei mai veneraţi ai Franţei cu 110 de milioane de discuri vândute, a murit marţi în urma unui cancer la plămâni.

Citeşte şi: Avertisment ŞOC pentru comercianţi: Veniturile de Crăciun sunt în PERICOL .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.