Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PENIBILUL atinge noi cote: Un nou FAKE NEWS cu o poză veche a lui Florin Cîțu în care este lăudat premierul

Facebook

O poză cu Florin Cîțu cu un craniu pe o bluză inscripționată Metallica face valuri pe rețelele de socializare. Cel care a postat-o primul, un jurnalist de la PRO TV, a spus că a primit-o de la un prieten, care nu a vrut să devină celebru, așa că a arătat-o el celor care vor să vadă cât de ”normal” este premierul PNL al României.

Numai, că, surpriză, poza NU este de acum, ci mai veche. Aceeași poză, aceleași cadre, au fost postate în martie anul trecut, când, la fel ca în poza de acum, Cîțu purta aceeași bluză, iar ofițerii SPP, deghizați și ei în cumpărători, purtau aceleași haine. Trebuie să precizăm, puțin, și contextul de la acea vreme: Cîțu era și atunci tot premier, chiar dacă unul doar desemnat, și urma să refuze, tocmai înainte de votul din Parlament, mandatul de la Klaus Iohannis.

Citește și: Garda de Mediu îi caută pe cei care au agresat mai mulți pui de urs!

În decembrie, poza a fost ”reciclată” și a fost din nou publicată ca fiind pentru prima oară.  Un alt fake news, o altă manipulare. Tot pentru a reaminti contextul: Cîțu doar ce depusese jurământul de premier.

Mai facem o scurtă precizare: aproape toate televiziunile și site-urile au prezentat poza cu Cîțu ca și când ea ar fi făcută acum, așa cum a dezinformat jurnalistul de la PRO TV, fără o minimă verificare.

Citește și: Marian Ceaușescu l-a întâmpinat pe Ioan Niculae la sosirea pe aeroport! ‘Pușcăriașule, să stai acolo până îmi văd eu ceafa!’ .

 

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.