Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pentru agenţiile de turism, profitul este mai important decât siguranţa oamenilor!

mare turism

Constat cu stupoare zilele acestea faptul că o mare parte din agenţiile de turism româneşti îndeamnă turiştii noştri să aleagă în continuare pentru concedii destinaţiile din Turcia, în pofida ultimelor evenimente îngrijorătoare petrecute acolo, care pun într-un real pericol viaţa acestora.

În prezent, Turcia este o ţară în care democraţia este călcată în picioare, în care nu sunt respectate drepturile elementare ale omului, precum cel al liberei exprimări, ba mai mult, este o ţară în care se doreşte reintroducerea pedepsei cu moartea! În acest context, în care orice cuvânt sau gest poate fi interpretat ca o ofensă adusă regimului politic turc, orice persoană este expusă unui imens pericol, pe care agenţiile de turism par să nu îl conştientizeze sau, mai grav, să îl ignore pur şi simplu! Astfel, mă întreb dacă dincolo de profit chiar nu există conştiinţă şi responsabilitate pentru vieţile oamenilor în faţa operatorilor de turism???

Unde mai punem că România este o ţară superbă, cu destinaţii de vis, care sunt ignorate în avantajul aşa-ziselor “destinaţii exotice”. Atunci când "exotic" este sinonim cu "pericol", de ce agenţiile de turism nu vin cu astfel de alternative, în loc să-şi împingă de la spate clienţii de teama pierderii comisioanelor? Şi de ce "exotic" este mai atractiv decât "românesc"? Haideţi să îmbinăm utilul cu plăcutul, să nu ne supunem inutil unor riscuri şi să ne mândrim cu minunata noastră ţară!

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.