Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PER: Pupincurism dâmbovițean chiar sub ochii lui Timmermans

per.ro
sigla PER - Partidul Ecologist Roman

Prezența lui Frans Timmermans în România și evenimentul deosebit de a primi distincția de Doctor Honoris Causa din partea SNSPA, a reprezentat și ocazia perfectă ca personaje obscure din arealul dâmbovițean să își arate importanța. Nu știm pe ce criterii au fost selectați invitații, dar se pare că primul rând a pus pe aceeași linie serviciile cu politicienii. Vechi și noi. Nu că ar fi prima dată, dar, poate așa a văzut și Timmermans cum stă treaba cu “statul de drept” în România.

Victor Ponta este doar una dintre “valorile politicii românești” care a înțeles șansa ideală de a-și mima importanța în fața prim- vicepreşedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans. El fiind tot un doctor, dar mai mic. Spre deloc.

Citește și: Senatul a adoptat propunerea legislativă privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor

De cealaltă parte a rândului, ca să zic așa, se afla chiar Florian Coldea, un personaj pe care nu ai “norocul” să îl vezi prea des. Doar că ieri era oportun pentru acesta să își facă simțită prezența și să își arate (încă) influențele.

Astfel, nu știm dacă cei doi au fost să (se) dea  în primire pe unii sau pe alții, doar ca să se pună bine cu Timmermans, cert este că Ponta și Coldea pot fi ușor percepuți ca părtași ai statului paralel, atât de contestat la nivelul UE. De aici și mirarea în legătură cu prezența celor doi, la un așa eveniment de calibru! Se pare că manevrele politice și poziția ghiocelul par a nu ieși curând din moravurile demagogilor mioritici, care ar sta și capră pentru a apuca din nou, un os din marele ciolan politic. Ăștia sunt politicienii noștri!, poytivit unui comunicate remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.