Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii într-un dosar de furt de îngrăşăminte şi materiale feroase, cu prejudiciu de circa 30.000 de euro

perchezitii politie
De asemenea, în urma percheziţiilor, 11 persoane au fost conduse la Poliţie pentru audieri.

"Astăzi, 5 iulie, poliţiştii de investigaţii criminale ai Poliţiei municipiului Târgu Mureş, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, au efectuat 16 percheziţii domiciliare, în Mureş, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea de infracţiuni de furt, în formă continuată. Astfel, în perioada februarie - iulie anul a.c., 11 persoane, în diferite forme de participaţie, ar fi sustras, în repetate rânduri, îngrăşământ şi material feros, dintr-o societate comercială din Târgu Mureş, cauzând un prejudiciu de aproximativ 30.000 de euro. De asemenea, în aceeaşi cauză penală, la data de 4 iulie a.c., poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au efectuat 4 percheziţii domiciliare şi la sediul unor societăţi comerciale din municipiul Târgu Mureş, fiind ridicate mai multe probe", a anunţat, marţi, într-un comunicat de presă.

Potrivit IGPR, în urma percheziţiilor, 11 persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Poliţiei municipiului Reghin, Poliţiei oraşului Iernut, Secţiei 3 Poliţie Rurală Râciu, Secţiei 4 Poliţie Rurală Ungheni şi Grupării de Jandarmi Mobilă Târgu Mureş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.