Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 10 persoane înscrise pe listele permanente şi 46 pe listele suplimentare au votat în localitatea natală a Patriarhului Daniel, din judeţul Timiş

inquamphotos.com / Octav Ganea
alegeri vot stampila

La orele prânzului, duminică, prezenţa la urne, în localitatea natală a Patriarhului Bisericii Ortodoxe Române, PF Daniel, satul Dobreşti din judeţul Timiş, a fost una mare, având în vedere că 12 persoane din cele 40 înscrise pe listele permanente au votat, iar alţi 46 şi-au exprimat opţiunea electorală pe liste suplimentare ,potrivit news.ro.

Citește și: Fostul senator Gigi Chiru, cercetat pentru luare de mită încă din 2014, ar putea scăpa de acuzații - DNA încearcă a doua oară clasarea dosarului său

În satul Dobreşti din judeţul Timiş, la ora 12.00, prezenţa la urne era de 140%. Pe listele permanente sunt înscrise 40 de persoane cu drept de vot, dintre care 12 şi-au exprimat opţiunea electorală. Alte 46 de persoane au votat pe listele suplimentare, având viză de flotant.

La fiecare scrutin electoral, în satul Dobreşti se depăşeşte cu mult 100% prezenţa, întrucât duminică mulţi enoriaşi participă la slujba de la mănăstirea din localitate, ctitorită de PF Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române şi decid să voteze acolo.

În judeţul Timiş, la orele prânzului, de înregistra aproximativ 15% prezenţa la vot în alegerile locale 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.