Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 11.000 de locuinţe din Austria au rămas fără electricitate în urma unor furtuni puternice

Furtuni puternice au privat marţi de electricitate mii de persoane în mai multe regiuni din Austria, relatează dpa, anunță AGERPRES.

Un purtător de cuvânt al furnizorului de energie electrică din landul Austria Superioară a declarat că 11.000 dintre clienţii săi au rămas fără electricitate, cele mai multe persoane şi firme fiind afectate în regiunea Schaerding, în apropiere de graniţa cu Germania.

Furtunile, însoţite de vânturi de până la 110 km/oră, au afectate numeroase regiuni din Austria, unde copaci au fost smulşi din rădăcină, drumuri au fost blocate şi reţelele de energie electrică au suferit daune.

Citește și: CIRC DIPLOMATIC! Ambasada României din Londra e ACUZATĂ că nu și-a plătit chiria: datoriile se ridică la 75.000 de lire sterline

Nicio persoană nu a fost rănită, conform informaţiilor iniţiale, deşi echipele de pompieri au fost solicitate să intervină de circa 500 de ori.

Luni, inundaţiile provocate de precipitaţii extrem de abundente au provocat întreruperi ale traficului pe unele şosele din Austria Superioară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.