Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 200 de gălățeni au stat în frig ca să-și plătească taxele și impozitele locale

taxe impozite

Peste 200 de gălățeni au stat în frig ca să-și plătească taxele și impozitele locale. La coadă nu s-a respectat distanțarea socială, iar oamenii au așteptat ore întregi pentru a ajunge la ghișee. Coada s-a format înainte de deschiderea sediului direcției de fiscalitate a Primăriei Galați, potrivit Mediafax.

Direcția de Taxe și Impozite Locale a Primăriei Galați lucrează cu publicul începând de luni dimineață. Înainte de deschiderea ghișeelor, numeroși gălățeni s-au așezat la coadă pentru a fi primii care scapă de datorii, dar și pentru a beneficia de bonificația de 10% oferită celor care își achită integral taxele din 2021 până pe 31 martie.

Citește și: 'Pilda Generalului Zeu' în PNL

La coadă nu s-a respectat distanțarea socială, iar unele persoane au purtat masca incorect, fără a-și acoperi nasul și gura, motivând că au probleme cu respirația.

„Îmi este frică, dar ce pot să fac? Trebuie să-mi plătesc impozitele. Poate nu ne îmbolnăvim”, a spus un gălățean în vârstă.

Autoritățile locale încearcă să-i convingă pe gălățeni să nu se îmbulzească la ghișeele Direcției de Taxe și Impozite Locale deoarece obligațiile fiscale pot fi achitate până pe 31 martie. În plus, taxele pot fi plătite online prin intermediul portalului ghiseul.ro, precizează reprezentanții Primăriei Galați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.